Krasspelletjes
Home     Uitleg     BetCity Casino     Bonussen
 

Gratis krasloten

Het woord "gratis" werkt natuurlijk perfect als marketingsmethode en dan niet alleen voor ons Nederlanders. Vrijwel alle mensen hebben er wel oren naar als je bijvoorbeeld een gratis nieuw merk frisdrank fles kan krijgen in je supermarkt. Niet dat iedereen nou perse alleen voor die fles op pad gaan, maar als je toch je boodschappen moet halen... Online werken dit soort acties natuurlijk ook prima, al moet ik er wel gelijk bij zeggen dat er iets minimaal tegenover staat...

Er bestaan een aantal online krasloten platforms, die als promotie nieuwe geregistreerde spelers gratis speelgeld geven. Je kan dus met geringe moeite gratis krasloten ontvangen waarmee je mooie prijzen kan winnen. Bij sommige aanbieders wordt er zelfs de suggestie gewekt dat je 1 miljoen euro kan winnen. De waarde van deze gratis actie bedraagt zo'n vijf tot zeven euro (afhankelijk van het betreffende krasloten platform). Wat betreft de geringe moeite: er wordt vereist dat je en account aanmaakt. Je zal dus het registratie proces moeten doorlopen door een aantal gegevens in te vullen (ook persoonlijke). Nou kan je natuurlijk zo maar wat flauwekul in vullen, maar dan wordt het wel lastig als je evt. behaalde winsten wil laten uitbetalen. Daarnaast is het bij een aantal noodzakelijk om je mail adres te verifiëren.

Is 5 of 7 euro gratis speelgeld het waard om hen je persoonlijke gegevens te verstrekken? Veel mensen zouden hier volmondig "nee" op zeggen. Echter de betreffende online krasloten platforms voldoen allemaal aan internationaal geldende privacy wetgevingen. Dit betekend dat de door jou verstrekte gegevens gecodeerd worden opgeslagen en nooit aan derden verstrekt zal worden. M.a.w. het wordt alleen gebruikt in de communicatie tussen jou als speler en de betreffende aanbieder. Wat dat betreft is een "nee" als antwoord dus niet nodig.

Wat kan je winnen?

Zoals gezegd wordt er de indruk gewekt dat je gigantische bedragen kan winnen. Dit is ook wel zo, maar alleen echt geld spelers maken kans op hoofdprijzen van €200.000,- tot €1.000.000,- Is het ontvangen gratis speelgeld dan niet "echt geld"? Jawel, maar je hebt wel te maken met voorwaarden / spelregels omtrent de gratis krasloten promotie. Na aanmelding zal je automatisch 5 of 7 euro in je echt geld balans ontvangen, maar "achter de schermen" staat dit bedrag als "bonus geld" bekend. Dit betekend meestal dat je maximaal 100 euro kan laten uitbetalen e/o je gratis ontvangen speelgeld een x aantal keer moet hebben ingezet alvorens je een uitbetaling kan aanvragen.

Al met al is het een marketingsmethode te noemen die jou als potentiële speler maximaal 100 euro kan opleveren. De kans is groter dat je er helemaal geen winst mee behaald. De kraslot platforms hopen dat je het gevoel van "met echt geld spelen" hebt ervaren als iets leuks en spannends, waardoor je speeltegoed koopt. Dit gaat ook nog eens eenvoudig en snel met ideal en zal zelfs beloond worden met een 100% bonus. Het voordeel van spelen met gestort geld is dan wel dat je niet meer te maken hebt met spelregeltjes / algemene voorwaarden die zorgen voor een belemmering in het te winnen bedrag.

Win kans

Gemiddeld gezien zal je op 1 van de 3 krasloten een prijs ontvangen. Echter dit zal niet altijd "winst" betekenen. Vaak komt het voor dat je bijvoorbeeld je inzet terug wint of verdubbeld. Natuurlijk gaan er ook wel hogere geld prijzen uit, maar minder vaak als de lagere. Het is dan ook beter om te kijken naar het uitbetalingspercentage. Dit is namelijk bij de online krasloten aanbieders zo'n 96 tot 98 procent. Dit betekend dat er van elke 100 euro die wordt ingezet, er 96 tot 98 weer wordt uitgekeerd. Als je dit vergelijkt met welbekende Nederlandse offline kansspelen, dan is het percentage erg netjes te noemen.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door www.gratiskrasloten.nl Op deze genoemde website vindt je informatie over het fenomeen "online krasloten" op een eerlijke en heldere manier beschreven. Verder vindt je er verwijzingen naar de daadwerkelijke aanbieders en verwante online kansspelen.

 

© krasspelletjes.nl - Disclaimer - Linkpartners

Speel Bewust 18+